Skip to main content

Wielerclub Zenderen

De wielerclub Zenderen (WCZ) is in 1990 opgericht en heeft op dit moment rond de 75 leden, zowel mannen als vrouwen. Het doel is om op een plezierige en sportieve manier met elkaar de te fietsen, op zowel racefiets als MTB.
In grote lijnen houden we aan dat in de maanden april tot en met september de racefiets wordt gebruikt en van oktober tot en met maart, de mountainbike/gravelbike. Er wordt in meerdere (A,B,C) groepen gefietst, zodat iedereen op passende snelheid kan deelnemen. Ook wordt jaarlijks een buitenlandse reis maakt met mooie en uitdagende routes naar fantastische bestemmingen in Europa.

Informatie lidmaatschap
Onze wielerclub is er voor iedereen vanaf 18 jaar en alle niveaus, het gaat om sportief en gezamenlijk mooie tochten te maken. Jongeren zijn dus bij ons ook van harte welkom! Een ander voordeel van lid worden is dat je ook verzekerd bent via de NTFU, mocht je iets overkomen.

  • Fietsmomenten heren: woensdagavond en zondagochtend
  • Fietsmomenten dames: onderlinge afstemming
  • Goede fiets, helm en clubkleding op eigen kosten zijn verplicht
  • Leeftijd vanaf 18 jaar
  • Contributie bedraagt €80 per jaar, NTFU-verzekering is inbegrepen

Naast de bestuursvergaderingen, vindt er tweemaal per jaar een ledenvergadering plaats.
Hierin worden de leden bijgepraat over ontwikkelingen rondom de club, wordt teruggeblikt op de activiteiten en wordt het activiteitenprogramma van de aankomende periode gedeeld.
Het bestuur bestaat uit onderstaande leden:

 Bestuur

 

Voor vragen over onze vereniging of lidmaatschap kun je contact opnemen met
Erwin Kosse via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sportieve groet!
Wielerclub Zenderen

 

Algemeen

 Home