Skip to main content

Parochie Zenderen

Uit het Parochiebestuur: Nr 40

Berichtgeving uit onze vergadering van 23 mei 202

  1. Gesprek met de kascommissie
    We hebben een overleg gevoerd met de kascommissie over de financiële cijfers van het jaar 2022. Het gesprek had betrekking op de uitvoering van de voorschriften van het Bisdom Utrecht.

  2. Werkdruk pastoraal team
    Met het pastoraal team hebben wij gesproken over de werkdruk in relatie tot het aantal beschikbare werkuren van het pastoraal team. Het bestuur zoekt naar oplossingen op korte termijn.

  3. Pastor Ton van der Gulik in het bestuur van de Karmel
    Onlangs is pastor Ton van der Gulik gekozen in het bestuur van de Nederlandse Karmelieten. Dit betekent dat hij één vaste dag in de week niet beschikbaar kan zijn voor parochiële zaken. Welke dag dit zal zijn is nog niet bekend.

  4. Voortgang toekomstgesprekken
    In juli 2023 zullen wij een gesprek hebben met het DB van de Karmel.
    Het gesprek zal betrekking hebben op de toekomst van de parochie Zenderen.

  5. Aktie kerkbalans 2023
    Volgens onze penningmeester zal de opbrengst van de Aktie Kerkbalans 2023 waarschijnlijk het zelfde bedragen als het vorige jaar. Wij danken alle parochianen voor haar financiële bijdragen en voor de instandhouding van onze parochie.

  6. Kerkhof vernieuwing
    Het Bisdom Utrecht heeft onze plannen m.b.t. de kerkhofvernieuwing goedgekeurd. Wij zullen op korte termijn in gesprek met de werkgroep Kerkhofonderhoud i.v.m. de uitvoering van de plannen.

  7. Beveiliging Kerkplein
    Wij hebben besloten een beveiligingscamera te plaatsen ter beveiliging van het kerkplein i.v.m. de recentelijke fietsendiefstallen. Hiervoor wordt een bedrijf ingehuurd.

  8. Vrijwilligersavond  dinsdag 11 juli
    Op dinsdag 11 juli zal voor alle vrijwilligers van onze parochie een vrijwilligersavond worden gehouden in de kantine van de ijsbaan. Alle vrijwilligers zullen een uitnodiging ontvangen. Het is de bedoeling dat men zich afmeldt, als men niet aanwezig  kan zijn.

Het parochiebestuur