Actie Schoenmaatje

Duimelot
Datum: 2018-11-19 - 2018-11-30

Actie schoenmaatje 2018

Ook dit jaar wil ik graag, met jullie hulp, weer zo veel mogelijk kinderen blij maken die niet zo veel hebben. Denk daarbij aan kinderen op scholen, in weeshuizen, vluchtelingenkampen en opvangcentra voor straatkinderen in voornamelijk Afrikaanse landen.
Dit kan door middel van het vullen en versieren van een schoenendoos met verzorgingsproducten, schoolspullen en speelgoed. Misschien weet u het nog van vorige jaren.
EdukansOp de site; www.schoenmaatjes.edukans.nl vinden jullie alle informatie en een verlanglijst voor in de schoenendoos.
Op het verlanglijstje is te zien wat kinderen in ontwikkelingslanden leuk en fijn vinden om te krijgen, zoals zeep, tandpasta, pennen, schriften, speelgoed en een knuffel. Het is belangrijk dat je deze spullen in de schoenendoos stopt. Zo krijgen alle kinderen ongeveer evenveel en dezelfde spullen.
De schoenendozen gaan op een verre reis. Voor het transport vraagt Edukans een bijdrage van 6 euro per schoenendoos. Na de betaling ontvang je automatisch een e-mail met de streepjescode. Print deze uit en plak 'm op de deksel van de schoenendoos.
De doos kunt u van 19 t/m 30 november (uiterlijk 12 uur) inleveren bij het Sindron.

Hopelijk evenaren we het aantal van vorig jaar; namelijk 23 schoendozen!
Alvast bedankt voor jullie hulp.
Groeten Mariska Moller

 

 

DELEN