Themabijeenkomst Dementietafel

Avelijn en Twentse Zorgcentra
Datum: 2019-02-13 19:00

Locatie: Kulturhus Borne

Op woensdag 13 februari 2019 organiseren Aveleijn en De Twentse Zorgcentra een dementietafel in Twente met als thema ‘dementie en technologie’.

Familie, mantelzorgers en hulpverleners uit de regio die te maken hebben of krijgen met mensen met een verstandelijke beperking en verschillende vormen van ouderdomsproblemen, waaronder dementie, zijn van harte uitgenodigd om hun ervaringen te delen en vragen te stellen over zorg, ondersteuning en omgang. In een open en interactieve setting wordt het gesprek gevoerd.

Programma
• 19.00 uur  Inloop met koffie en thee
• 19.15 uur  Welkom en opening gevolgd door een presentatie van Rob Nijhuis
                     van de Twentse Zorgacademie, Daniëlle Oosterling en Marloes Hermelink
• 20.00 uur  PauzeDementietafel
• 20.15 uur  Uiteen in twee groepen:
                     gespreksgroep en technologie bekijken/ervaren
• 20.45 uur  Wisselen van groepen
• 21.15 uur  Afsluiting

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het Kulturhus aan de Marktstraat 23 in Borne. Parkeren kan gratis in de parkeergarage onder het Kulturhus of op parkeerterrein ‘De Haven’ met parkeerschijf.

Aanmelden
Aanmelden voor de Dementietafel kan bij Karin Padberg via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Hermelink via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De toegang is gratis.

Deze bijeenkomst is onderdeel van het project ‘Dementietafel: delen en verbeteren’, een initiatief van Ieder(in), netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte. Het project is geïnitieerd door KansPlus, Belangennetwerk verstandelijk gehandicapten. Alzheimer Nederland ondersteunt het project met expertise over Alzheimer cafés.


 

 

DELEN