Inschrijven cursus Reanimatie

Werkgroep AED
Datum: 2019-02-11 - 2019-03-21

U kunt zich inschrijven voor de cursussen Reanimatie / AED 2019

In april gaan we in Zenderen weer reanimatie/AED-cursussen organiseren. We hebben inmiddels een groep enthousiaste mensen die elk jaar deze cursus volgt. Maar natuurlijk willen we deze groep elk jaar graag uitbreiden.

We organiseren cursussen voor zowel beginnende als gevorderde kandidaten. In 1 avond leert/ herhaalt u wat te doen bij een hartstilstand. Op een dag kunt u misschien een leven redden. Wanneer iemand een hartstilstand krijgt, moet er gelijk begonnen worden met reanimeren. Het gaat dan om luttele minuten. Als de reanimatie niet gelijk wordt gestart, kunnen vitale lichaamsdelen door zuurstofgebrek ernstig beschadigen. Een hartstilstand kan iedereen overkomen. Jong en oud. Dit maakt het zo belangrijk dat iedereen kan reanimeren.
Niets doen en wachten op hulpdiensten kan fatale gevolgen hebben.

Onze cursussen worden ’s avonds van 19.00 uur tot 21.00 uur gegeven bij Z.V.
De cursusdata zijn: 4, 8, 15 en 17 april.
Herhalingscursisten betalen 15 euro. Beginnerscursisten woonachtig in Zenderen of directe omgeving, die zich laten inschrijven bij HartslagNu betalen eveneens 15 euro. Daar we met gemeenschapsgeld werken, moeten we voor de overige beginnende cursisten het normale tarief van 35 euro vragen.
Opgave kan bij Riet Beijen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of
Tel. 06-21171848.

Als er Zendernaren zijn die via het werk elk jaar een herhalingscursus volgen, zouden we het heel erg op prijs stellen wanneer u zich inschrijft bij HartslagNu. U wordt dan benaderd om te komen helpen als er bij u in de buurt iemand getroffen wordt door een hartstilstand.
Aanmelden voor de burgerhulpverlening kan via de website van hartslagNu. www.hartslagnu.nl 
Bij problemen met registreren is de werkgroep AED altijd bereid te helpen. Mocht u al ingeschreven staan, dan is het belangrijk om elk jaar de datum van uw herhalingscursus in te voeren in het systeem van HartslagNu. Op deze manier voorkomt u dat u wordt uitgeschreven.

Opgave voor de cursussen graag vóór 21 – 03 – 2019.

Met vr.gr.
Werkgroep AED Zenderen.

 

 

DELEN