Vrijwilligersavond 2018

Zenderen Vooruit
Datum: 2018-06-16 18:00

Locatie: Sportpark 't Vollenbroek

Vrijwilligersavond voor de vrijwilligers van ZV

Graag willen we via deze weg de vrijwilligers van ZV uitnodigen voor de vrijwilligersavond op Sportpark 't Vollen broek . Deze avond staat geheel in het teken van de vrijwilligers en zal plaatsvinden op zaterdag 16 juni. We starten de avond om 18:00 uur met een beach volleybalwedstrijd en een voetbalwedstrijd bestaande uit enkel vrijwilligers. De wedstrijden zullen ongeveer tot 19:00 uur duren, om vervolgens de avond voort te zetten in de kantine.
Aangezien we van plan zijn om te zorgen voor broodjes en drankjes, zouden we graag van je willen horen of je aanwezig bent.
Wil je daarnaast ook meedoen aan de vrijwilligerswedstrijd, geef dit dan aan bij je aanmelding inclusief voorkeur voor het vrijwilligers beach- of voetbalteam.
Aanmelden kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een berichtje naar 06-10361439.

We hebben gepoogd om iedereen voor deze avond persoonlijk te benaderen of te mailen, maar mochten wij onverhoopt toch iemand zijn vergeten of heb je hier niets over gehoord en je zet je wel actief in voor onze vereniging, dan is deze uitnodiging ook voor jou bestemd! We zien de aanmeldingen graag tegemoet.

Via deze weg willen we sowieso alle vrijwilligers bedanken voor de inzet van het afgelopen jaar en hopelijk zien we jullie zaterdag de 16e juni!

Het bestuur en de activiteiten commissie van ZV

 

DELEN