Rondleiding door de Kloostergaarde

Kloostergaarde
Datum: 2018-06-17 14:00

Locatie: De Kloostergaarde

Open Tuinendag: Kloostergaarde

Welkom in de Kloostergaarde: Rondleiding zondag 17 juni!!
Tijdens het open tuinen weekend zal op zondag 17 juni een rondleiding gegeven worden door De Kloostergaarde in Zenderen.
Deze rondleiding wordt verzorgd door tuin- en landschapsarchitect André Bijkerk. De toegang is gratis. De Kloostergaarde is een assortimentstuin.
André Bijkerk heeft samen met Irma te Kiefte van Te Kiefte architecten uit Borne het plan gemaakt om de tuin te herstellen, die een aantal jaar geleden in verval was geraakt. Er zijn borders, thematuinen, een klein arboretum en een groentetuin. Het beheer is in handen van de Stichting Invulling Stad en Landschap, die met beperkt budget en vrijwilligers het plan uitvoert. André Bijkerk zal tijdens de rondleiding, die ongeveer een uur duurt, meer vertellen over de bijzondere vaste planten en bomen en over het herstel van de tuin.
De rondleiding start om 14.00 uur bij het naastgelegen theehuis de Karmeliet. Er is infomateriaal aanwezig; een vrije gift is welkom.
Adres: Hertmerweg 49, Zenderen.

Verder maken we graag van de gelegenheid gebruik, om te melden, dat we nog behoefte hebben aan vrijwilligers voor de donderdagochtend! Met meerderen aan het werk in de tuin is gezelliger! Welkom en meld u aan op onderstaand telefoonnummer!

met vriendelijke groet,
namens Stichting Invulling Stad & Landschap
Geesje Kuit

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel. 06 49698710

 

DELEN