Dorpsavond in het Sindron

Dorpsraad
Datum: 2019-06-20 19:00

Locatie: Sindron

Dorpsavond in het Sindron

Voor alle inwoners van Zenderen organiseert de dorpsraad op donderdag 20 juni 2019 een themabijeenkomst ‘Verkeer & Veiligheid’. De gelijknamige werkgroep zal u de talrijke acties presenteren die zij heeft opgepakt, onder meer n.a.v. de enquête van afgelopen november.

Het programma luidt:

19.00 uur: Ontvangst met koffie/thee/koek.
19.30 uur: Vernieuwing Dorpsraad (Jan Kruidenier, voorzitter Dorpsraad): Dorpsraad 40-jaar, vernieuwing structuur en werkwijze van de Dorpsraad en het Dorps Ambitie Plan (DAP).
19.50 uur: Verkeer en Veiligheid (Henk Hoek, voorzitter Werkgroep Verkeer en Veiligheid). Wat hebben we gedaan met alle suggesties op het gebied van verkeer en veiligheid die u de afgelopen tijd bij ons heeft ingediend? Te nemen/genomen acties worden verhelderd met locatiefoto’s. Wordt afgesloten met korte film over gevolgen van te hoge snelheid.
20.20 uur: Pauze met koffie/thee/frisdrank.
20.45 uur: Verbindingsweg en Rondweg (Joachim Wissink, ambtenaar gemeente Borne, belast met verkeerszaken). De heer Wissink presenteert de huidige stand van zaken van beide projecten EN doet verslag van de bijeenkomst van de betrokken provinciale commissie, die kort voor onze themabijeenkomst plaatsvindt. Actueler kan het niet!
21.20 uur: Vragen/discussie, daarna afsluiting en borrel.


Volop interessante wetenswaardigheden, dus mis het niet!!
We hopen u te kunnen begroeten!

Met vriendelijke groet: de Dorpsraad

 

 

 

 

DELEN