lezing over bijna dood ervaringen

De Zwanenhof
Datum: 2019-02-23 15:00

Locatie: De Zwanenhof

Het kan zomaar gebeuren!

Een Bijna Dood Ervaring.

Bob Coppes-Amsterdam: Auteur en onderzoeker naar mensen met een BDE, Catja de Rijk-Kudelstaart: Coach, kreeg tijdens een hartstilstand een BDE, Mirjam Leféber-Alkmaar: Therapeut, heeft gedurende een meditatie een BDE gehad.
Wij vormen het BDE-team en geven in Nederland lezingen o.a. aan mensen die dit hebben meegemaakt.
Er zijn meer dan 600.000 mensen in Nederland met een Bijna-dood-ervaring, bijvoorbeeld door een medisch trauma, ongeluk, psychische crisis, meditatie of spontaan. Iedereen kan deze ervaring krijgen.
Het is een Life Change die de meeste levens op z’n kop zet, helaas niet altijd op een positieve manier. Verwarring, bovennatuurlijke ervaring, onbegrip, emotie, heimwee, persoonsverandering en trauma leidt vaak tot een eenzaamheid die soms tientallen jaren kan duren.
Uit ons onderzoek blijkt dat de BDE nog nauwelijks bekend is bij Medici, verpleegkundigen en therapeuten. Via lezingen proberen wij, ook deze doelgroep te bereiken.
De interesse is inmiddels gewekt bij de tv omroepen, magazines en bladen om de aandacht te geven aan de Bijna-dood-ervaringen.

Ons doel:
Bekendheid, zodat mensen met een BDE ons weten te bereiken, samenwerking met ziekenhuizen, revalidatiecentra’s, thuiszorg, het organiseren van een symposium, college voor medisch studenten, verpleegkundigen en iedereen die werkzaam is in de zorg.

Lezing: zaterdagmiddag 23 februariFoto Zwanenhof
Locatie: De Zwanenhof,
Retraitehuisweg 6,
7625 SL Zenderen
Aanvang: 15.00-17.30 uur.
Entree: € 15,-

Aanmelden: www.zwanenhof.com of www.bde-verrijking.com
Bellen: Catja de Rijk, 06 2283 5686

 

DELEN