Passiespelen in Hertme

Passiespelen Hertme
Datum: 2019-04-12 - 2019-04-22

Locatie: Hertme

Moderne Passiespelen in Hertme

Van 12 t/m 22 april 2019 staat Hertme in teken van De Passiespelen. Dat deze editie sterk gemoderniseerd is, blijkt niet alleen uit het script en de muziek. Ook de digitale middelen zijn flink opgepoetst. Zo is de website passiespelenhertme.nl compleet vernieuwd. Daarnaast is een Strijd-app beschikbaar, met niet alleen de laatste nieuwtjes maar ook een vertaalfunctie! Hierdoor is de voorstellingen ook voor buitenlandse bezoekers aantrekkelijk.

Vernieuwde website en lancering app De Strijd
De website heeft een nieuw jasje gekregen. Naast nieuws, de geschiedenis van de Passiespelen in Hertme en het verhaal van 2019, stellen de spelers zich aan u voor. Wilt u niets missen omtrent de Passiespelen in Hertme? Download dan de Strijd-app. Hierin staat actueel nieuws, spelersinfo en het programmaboekje. Tijdens de voorstellingen kunnen bezoekers meelezen met o.a. de teksten van de vertellers en de liederen in Nederlands, Duits en Engels. De app is mogelijk gemaakt door ScoreMedia en zowel voor Apple als Android beschikbaar.

Het verhaal
Het aloude lijdensverhaal komt in april een totaal nieuwe opzet op de bühne en dit zal met een kleine 200 spelers voor de nodige kippenvelmomenten zorgen. De titel van het stuk verwijst naar de (soms innerlijke) strijd van meerdere personages. Het verhaal is flink gemoderniseerd, met live orkest, klassieke en popmuziek, zowel Engels als Nederlandstalig en twee vertellers die het verband gaan leggen tussen De Strijd van toen en De Strijd van nu. Immers, De Strijd is van alle tijden.

Voor meer informatie en tickets zie  www.passiespelenhertme.nl

 

 

 

DELEN