Run Bike Run Borne

Run Bike Run Borne
Datum: 2019-08-24

Zaterdag 24 augustus wordt er weer gelopen, gefietst en gelopen tijdens de jaarlijkse RBR Borne. De teamwedstrijd voor volwassenen zit zo goed als vol. Net als vorig jaar, doen er ook dit jaar veel deelnemers uit Zenderen mee. Onder het motto: sportiviteit, strijd en vooral ook gezelligheid!

Nieuw dit jaar is een kortere jeugdwedstrijd voor de jeugd.

  • Voor jongere deelnemers t/m geboortejaar 2006 is er de korte wedstrijd: 800 meter lopen, 6,7 km fietsen en 1,3 km lopen.
  • Jeugd t/m geboortejaar 2002 kan meedoen aan de afstanden 1,9 km lopen, 12km fietsen, 2,1 km lopen.

Dit jaar doet er ook een jeugdgroep mee die vanuit de kinderfysiotherapie mee aan de RBR Borne. Tot nu toe hebben er nog geen jeugddeelnemers vanuit Zenderen zich aangemeld. Hoe leuk zou het zijn als er vanuit Zenderen ook een hele groep kids aan de start staan van de RBR!

Fantastisch initiatief van Rabobank Centraal Twente: voor elk kind dat meedoet aan onze jeugdwedstrijd schenkt de Rabobank een zak appels aan de Voedselbank! Op deze manier wil de Rabobank een bijdrage leveren aan het voedselprobleem. Geef je dus op, dan ben je dubbel goed bezig!

Meer informatie over de Run Bike Run Borne op: www.rbrborne.nl  of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

DELEN