Culinaire Wandeling

Cranberry Fields
CranberryFields
Datum: 2019-12-08 11:30

CranberryFields

Cranberry Fields

Al 5 jaar lang vindt Cranberry Fields plaats op de Holterberg. Na het succes aldaar spreidt Cranberry Fields haar vleugels uit naar ook andere locaties. Cranberry Fields is de culinaire wandeling en bestemd voor iedereen die houdt van lekker eten en mooie wijnen. Natuur en mens worden tijdens deze wandeling met elkaar verbonden. Via een speciaal uitgestippelde route lopen gasten in groepen van maximaal 50 personen van restaurant naar restaurant of maken een stop op een speciaal ingerichte buitenlocatie.

U wandelt in verschillende shifts naar de diverse binnen- en buitenlocaties waar u geniet van 5 keer een heerlijk ‘signature-gerechtje’ met een bijpassend glas wijn. We sluiten deze dag af met een dessert bij KIR Diner x Bar waar eveneens de afterparty plaats vindt.

Cranberry Fields is een initiatief van Ik wil Kippenvel.

Zondag 8 december | De Groene Poort
De 6e editie van Cranberry Fields vindt plaats op zondag 8 december 2019 en wel in kleinschalig Borne. Gasten wandelen in verschillende shifts naar diverse restaurants en worden op een bijzondere buitenlocatie verrast met een ‘signature’ gerecht en bijpassend glas wijn. In totaal zijn er 6 stops.

Deelnemende restaurants
KIR Diner, Het Seminar, De Karmeliet en Dorset op locatie.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start vrijdag 27 september om 16.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.ikwilkippenvel.nl en er zijn maximaal 200 kaarten verkrijgbaar.

Eind november ontvangt u de exacte aanvangstijd van uw groep (variërend tussen 11.30 en 12.30 uur). Alle groepen starten bij KIR Diner x Bar, Prins Bernhardlaan 148 Borne.

Prijs per persoon € 69,50. (max. 200 deelnemers)

Ticket

 

DELEN