Collecteweek Hartstichting

Collecteweek
Collectebus
Datum: 2021-04-11 - 2021-04-17

Locatie: Zenderen

logo Hartstichting

Jaarlijkse collecteweek

       van 11 tot en met 17 april

Een gezond hart is niet vanzelfsprekend. De collectanten gaan deze week op gepaste afstand langs de deuren in Zenderen om geld op te halen. Met de giften werkt de Hartstichting aan concrete oplossingen om ieders hart zo gezond mogelijk te houden. De jaarlijkse collecteweek van de Hartstichting loopt van 11 tot en met 17 april.

Collecteren in coronatijd
Collecteren in coronatijd ziet er anders uit dan normaal. Samen met Stichting Collecteplan zijn richtlijnen opgesteld hoe er veilig en op een verantwoorde manier met de collectebus aan de deur gecollecteerd kan worden.

Daarnaast is het ook mogelijk om te doneren op hartstichting.nl én in de Hartstichting online collectebus. Ook kan iedereen veilig vanuit huis een online collecte starten met de mobiele telefoon en zijn of haar familie en vrienden om een gift vragen. Op een persoonlijke pagina is zichtbaar hoeveel er al is ingezameld.

Alternatief kleingeld
De QR-code is een goed alternatief voor mensen die geen kleingeld in huis hebben. De gever kan heel eenvoudig eenmalig geld overmaken met de smartphone door de iDEAL QR-code op de collectebus te scannen.

Oplossingen
De Hartstichting doet er alles aan om jouw hart en dat van anderen iedere dag te laten kloppen.
We werken aan vier belangrijke doelen:

  • een hartgezonde leefstijl voor iedereen,
  • voorkomen van hartproblemen,
  • snellere hulp in een noodsituatie en
  • betere behandelingen.

Met uw giften kunnen levens worden gered, alvast bedankt voor uw bijdrage!
Lees meer over onze doelen en oplossingen op www.hartstichting.nl

 

 

 

DELEN