Verlenging aanvraag project 2023

Stichting Omgevingsfonds Elhorst-Vloedbelt
OmgevingsfondsEV
Datum: 2023-05-22 - 2023-06-30

Verlenging aanvraag 2023 Stichting Omgevingsfonds Elhorst-Vloedbelt

OmgevingsfondsEVIn januari hebben we jullie geïnformeerd over de oprichting van Stichting Omgevingsfonds Elhorst-Vloedbelt. Toen hebben we laten weten dat eind januari er de mogelijkheid zou zijn om via de website een aanvraag in te dienen. Omdat de bouw van de website vertraging heeft opgelopen gaan we het indienen van de aanvragen verlengen tot en met 30 juni 2023.

Hoe werkt het??
De stichting krijgt een startkapitaal van Twence en gedurende 10 jaar jaarlijks €5000,- om projecten in de omgeving mogelijk te maken. Jaarlijks kunnen in het voorjaar aanvragen worden ingediend voor projecten op het gebied van leefbaarheid, leefklimaat, veiligheid, educatie, duurzaamheid alsmede initiatieven die directe betrokkenheid tonen op maatschappelijk, sociaal of cultureel terrein. Er is een gebied afgebakend in de omtrek van de Elhorst-Vloedbelt waar binnen de projecten moeten plaats vinden. Het bestuur van de Stichting gaat vervolgens alle aanvragen beoordelen en bedragen al dan niet toekennen.

Is er een project in de buurt of ben je actief bij een vereniging die hulp kan gebruiken??

Ga dan naar onze website www.omgevingsfonds-elhorstvloedbelt.nl. Hier staat alles in hoe er een aanvraag ingediend kan worden.
Hier kunnen aanvragen ingediend worden tot en met 30 juni 2023. In juli en augustus wordt deze behandeld en zullen de indieners op de hoogte gesteld worden.
Eventuele vragen kunnen gesteld worden aan; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens Stichting Omgevingsfonds Elhorst-Vloedbelt,
Daniel Elzinga, Maarten Kemna, René Kamphuis, Diny Klaassen en Ruben Baartman

 

DELEN