Skip to main content

Colofon

Dit is de officiële website van het dorp Zenderen. De website is in opdracht van de Dorpsraad ontwikkeld door de werkgroep Website Zenderen, bestaande uit Ben Oude Nijhuis en Jan Verheijen.

Vernieuwde website 2017

In april 2017 is de vernieuwde website live gegaan. Belangrijke wijzigingen zijn het responsive maken van de website en het herindelen en overzichtelijker maken van de content.

‘Responsive’ betekent dat de website zo wordt gebouwd, dat hij zich aanpast aan het scherm waarmee u de website bezoekt. Zowel op uw desktopscherm als op uw tablet of smartphone moet de website goed te gebruiken zijn.

Realisatie

Voor de opzet en onderhoud van de website wordt gebruik gemaakt van het content management systeem Joomla. Daaraan zijn enkele extenties toegevoegd voor de ondersteuning van specifieke onderdelen zoals de agenda en het  fotoboek. Verder vormt het YooTheme template  het fundament voor de grafische opmaak van de website.

Reageren

Voor vragen of opmerkingen over de website graag een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.