Top 2000 Concert

Categorie
Top 200 Inpajoko
Datum
2019-02-02 19:00
Locatie
St. Stephanuskerk Borne

Persbericht: Top2000 verbindt!

Op 2 februari 2019 staat een zeer bijzonder evenement op het programma!
Inpajoko organiseert, in samenwerking met muziekvereniging Gregorius, de meidenband Spoenk en kinderkoor Unisono, een spectaculair concert op een zeer bijzondere locatie. Doel is het elkaar ontmoeten, het elkaar opzoeken. In dit bijzondere concert is daarom de verbinding gezocht met muziekverenigingen uit de 3 kerkdorpen van de gemeente Borne; Hertme, Zenderen en Borne. Gezamenlijke onderlegger is de liefde voor de muziek, deze keer specifiek gericht uit de top2000 aller tijden.

Tijdens het concert worden zeer diverse nummers ten gehore gebracht, van een medley van Supertramp tot ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen. Er is echt voor elk wat wils. Zal 1 van de nummers uit de top 3 ook gezongen worden? We laten ons verrassen…. Dat muziek verbindt blijkt wel uit het aantal BB-ers (bekende Bornenaren) die hun medewerking verlenen aan deze viering. Niek Assink - Hazes vertolker, Karlijn Boswerger - finaliste van ‘the Voice of Borne’ en zuster Josephine van Amersfoort. Allemaal mensen die geheel belangeloos hun steentje bijdragen. Zelfs de burgemeester speelt een rol!

Herman Lansink Rotgerink, de muziekprofessor van Borne en bekend van de Bornse POPkwis, heeft een koppeling gemaakt tussen de inhoud en achtergrond van de muziek naar specifieke thema’s. Deze koppeling zal hij, op zijn eigen ludieke wijze en samen met Rob Munsterhuis presenteren.

Dus…. Ben je een muziekliefhebber? En ben je benieuwd naar de manier waarop wij dit evenement hebben vormgegeven? Dan nodigen wij je graag uit voor dit eenmalige concert!
Datum Zaterdag 2 februari 2019
Plaats St. Stephanuskerk, Borne
Tijd 19.00 uur
Je bent welkom vanaf 18.30 uur

Entreebewijzen, a €3,- per stuk, zijn nog te koop op de volgende punten:
De Barrique – Borne

De kaartverkoop gaat echter snoeihard en op = op!!!!

https://www.borneboeit.nl/68321/nieuws/eenmalig-top2000-concert-in-wording