Expositie weer- & natuurfotografie

Categorie
Nicky Wagenvoort
Datum
2019-02-10 11:00
Locatie
Erve Hondeborg

Weerman Dennis Wilt opent zondag 10 februari expositie weer- & natuurfotografie Nicky Wagenvoort

Momenteel exposeert Nicky Wagenvoort uit Zenderen, natuur- en landschapsfotograaf, haar foto’s in de Twickelschuur van Erve Hondeborg aan de Esweg 1 te Zenderen.

De foto’s, afgedrukt op dibond en canvas en gemaakt in/rond Zenderen, Hertme en landgoed Twickel,  zijn daar tot eind april te zien én te koop.

Op zondag 10 februari a.s. is Nicky zelf aanwezig van 11.00 tot 14.00 om tekst en uitleg te geven bij de foto’s en speciaal voor deze dag zullen er extra foto’s te zien en te koop zijn.

Deze zondag, 10 februari, om 11.30 uur zal de bekende Bornse weerman Dennis Wilt deze expositie officieel openen.

Dennis gebruikt regelmatig  de ‘weerfoto’s’ die Nicky in de Zenderense omgeving maakt tijdens de uitzendingen van RTL Weer / Buienradar op RTL 4.

Iedereen is a.s. zondag 10 februari van 11.00 – 14.00 van harte welkom bij Erve Hondeborg Pleisterplaats & Vergaderlocatie aan de Esweg 1 te Zenderen

Onder het genot van een kopje koffie of een drankje vertelt Nicky u graag meer over haar passie voor de natuurfotografie en de aanwezige foto’s!

Uiteraard bent u ook op andere dagen welkom om de foto’s te komen bekijken, maak hiervoor even afspraak met Hazel of Marian van Erve Hondeborg …074-2672414

Graag tot zondag 10 februari !

Nicky Wagenvoort  

Marian van Iersel

Hazel Huls