Presentatie Kalender Kloostergaarde

Kalender2023
Categorie
Kloostergaarde
Datum
2022-11-05 10:30

De Kloostergaarde tuin in Zenderen is heel bijzonder en voor komend jaar is er opnieuw een mooie kalender met prachtige foto's waarin alle seizoenen te zien zijn. Het is alweer de 6e kalender, deze keer gemaakt door Myrthe Effing. Zij is afgestudeerd aan de fotovakschool in Amsterdam met een speciale interesse in bloemen en maakte dan ook bijzondere detail opnames van bloemen en bomen.

De kalender wordt gepresenteerd tijdens de natuurwerkdag op 5 november rond ongeveer 10.30 uur. De kalenders zijn daarna te koop voor € 12,50 per stuk bij Theehuis de Karmeliet en te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De opbrengst van de kalenders is voor een goed doel, namelijk het verdere herstel van de tuin.

KalenderKloostergaarde2023
De Kloostergaarde doet dit jaar weer mee met de natuurwerkdag op 5 november. De Kloostergaarde is een sortimentstuin en arboretum. Er groeien bijzondere planten en bomen, er is een gewone groentetuin en een voedselbos (in aanbouw). We doen grote najaar klussen als bladruimen, najaar snoeibeurten, herschikken van stukken voedselbos. Bovendien gaan we een kapschuur bouwen. Ook komt er een nieuw wandelpad; daarvoor moeten we snoeien en struiken verplaatsen.

Naast het stevige werk is het altijd gezellig en zorgen we samen met het theehuis De Karmeliet voor lekkere koffie en een goede lunch.

We beginnen om 09.00 uur met koffie en een korte rondleiding.
Rond 15.00 uur stoppen we.

Parkeren of fiets stallen: bij het theehuis. De ingang van de tuin is langs de weg. Adres: Hertmerweg 49, 7625 RH Zenderen.

U kunt zich aanmelden via
https://www.natuurwerkdag.nl/klus/kloostergaarde-zenderen/2022-11-05
of bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.