2e Infoavond Dorpsambitie Zenderen

LogoDorpsraad2
Categorie
Dorpsraad
Datum
2023-01-18
Locatie
Sindron

Dorpsambitie Zenderen: Voor, door en met elkaar!!

UITNODIGING 2e informatieavond

Na een goed bezochte 1e informatieavond, waarna er door diverse bezoekers waardevolle ideeën, opmerkingen, aanvullingen zijn ingebracht, willen we graag een volgende stap zetten op het Dorpsambitiepad.
Hiervoor willen wij alle inwoners en betrokkenen van/binnen Zenderen opnieuw uitnodigen om jullie te informeren over de inbreng en voortgang van de Dorpsambitie.

Dit zullen we opnieuw doen met ondersteuning van bureau ODIN LandschapsontwerperGroeten oet Zenderen 2030s. Zij zullen de ingebrachte wensen, ideeën, opmerkingen nader toelichten waarna er met elkaar gesproken kan worden over deze aanpassingen en er vragen gesteld kunnen worden.

Zoals al eerder aangegeven, wij (de Dorpsraad) hebben de inwoners nodig om tot een gezamenlijk pad naar te toekomst te komen. Dus we hopen opnieuw op jullie komst, inbreng en interesse!!!!

Wanneer?
De bijeenkomst vindt wederom in 3 blokken plaats op: Woensdag 18 januari 2023
Van 16.00 – 17.30 uur
Van 18.00 – 19.30 uur
Van 20.00 – 21.30 uur

Waar?
De bijeenkomsten vinden plaats in Het Sindron, Prinsenweg 10 te Zenderen

Aanmelden:
Graag weten we op hoeveel inwoners we kunnen rekenen op deze avond. Meld s.v.p. aan door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin met hoeveel u komt en op welk tijdstip.

We zien u graag op woensdag 18 januari 2023!!