Aanmelden H.Communie en Vormsel

Logo_Kerk6
Categorie
Parochie Zenderen
Datum
2023-01-26 - 2023-02-01
Locatie
St. Stephanusschool

Aanmelden H.Communie en Vormsel

Eerste Heilige Communie in 2023

Wij gaan starten met de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie, Communie
voor de kinderen van(af) groep 4.
De eerste communie-viering is op zaterdag 17 juni 2023 om 16.00 uur
In de vrolijke en leerzame weken voorafgaande aan de eerste communie maken de kinderen kennis met het verhaal van Jezus. Er komt informatie voor de ouders, over de inhoud van de bijeenkomsten, data, tijd en plaats.
Het aanmelden van kinderen, die niet naar de basisschool in Zenderen of Hertme gaan, kan per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We ontvangen graag de volgende gegevens:
naam van het kind, geboortedatum, telefoonnummer, emailadres, school en groep. Heel graag aanmeldden vóór 1 februari a.s.
Ook als kinderen niet de eerste communie willen ontvangen, zijn zij wel van uitgenodigd om deel te nemen aan de voorbereiding!

Sacrament van het Vormsel in 2023

Binnenkort wordt een begin gemaakt met de voorbereiding op het sacrament van het vormsel, Vormselvoor de jongens en meisjes vanaf groep 8.
Er is nog geen datum vastgesteld, wanneer de vormselviering is, maar is in ieder geval voor de zomervakantie.

De voorbereiding op het vormsel is na schooltijd in de parochiekerk van Zenderen. Voordat we gaan starten is er een bijeenkomst voor de ouders en de vormelingen waarin de nodige informatie over de voorbereiding.
De jongens en de meisjes, die mee willen doen aan de voorbereiding en gevormd willen worden, kunnen zich aanmelden per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 1 februari.

We willen graag weten:
naam, geboortedatum, welke school, email, telefoonnummer.
Ook de jongens en meisjes die nog weten of zij het vormsel willen ontvangen, kunnen zich aanmelden en zijn van harte welkom bij de voorbereiding.