Skip to main content

Aanvulling nieuw voetbal bestuur

Brief logo ZV 2

Beste Zendernaren,

Per 1 juli beginnen wij officieel als het nieuwe voetbalbestuur binnen de vereniging Zenderen Vooruit.
Qua rolverdeling begint het nieuwe bestuur al behoorlijk vorm te krijgen, echter zijn de functies voor ‘Wedstrijdzaken’ en ‘scheidsrechter coördinator’ nog niet ingevuld. Deze taken werden in de afgelopen jaren succesvol ingevuld door Leon van Dienst.

In de functie Wedstrijdzaken ben je primair verantwoordelijk voor het plannen van de (competitie)wedstrijden, communicatie met andere verenigingen en contact met de KNVB.

Als scheidsrechter coördinator neem je de verantwoordelijkheid voor het toewijzen van scheidsrechters aan wedstrijden en het coördineren van de werving/opleiding van (nieuwe) scheidsrechters.

Binnen het bestuur leek het ons verstandig om deze activiteiten niet langer bij 1 persoon onder te brengen, maar bij 2 mensen waarbij de taken duidelijk zijn verdeeld en vastgelegd.

Ben je zelf geïnteresseerd in 1 van beide functies of ken je iemand die wij persoonlijk kunnen benaderen, horen wij het graag.
Je kunt contact opnemen met Martijn te Riele (0612980755) zodat we een gesprek kunnen plannen om de inhoud van deze functies verder toe te lichten en vervolgens hopelijk snel toe kunnen voegen aan het bestuur.

Alvast bedankt voor de reactie.

Vriendelijke groeten,
Martijn te Riele, Roy de Kinkelder, Nico Pol, Pieter Smit