Skip to main content

volksfeest Zenderen2

Opgeven activiteiten Volksfeesten Zenderen

Nog maar een paar weken wachten en dan is het alweer zover: Volksfeesten Zenderen! Wij zijn druk bezig om er met zijn alleen één groot succes van te maken. Zoals altijd organiseren wij weer de nodige activiteiten en de inschrijving voor deze activiteiten is begonnen.

Foamvolleybaltoernooi:

Op zaterdagmiddag 6 juli vindt weer het jaarlijkse
Foamvolleybaltoernooi plaats. Wil jij graag mee doen? Vorm dan een team van 6 tot 8 personen en geef je op door een bericht te sturen naar Robert Dries (06-42213937) of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Gezien het beperkt aantal teams dat deel kan nemen het advies om je snel op te geven voor dit te laat is. Inschrijfgeld bedraagt € 30,- per team.


Vossenjacht:

Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 wordt er dit jaar een spannende Vossenjacht georganiseerd! Lijkt het jou leuk om in groepjes door het dorp te gaan? Geef je dan snel op! Dit kan door een bericht te sturen naar Jinke Mulder (06-47547085) of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor deelname aan de activiteit wordt een vergoeding van € 5,- gevraagd.

Opgeven kan tot uiterlijk 3 juli!

Tot dan!

Vossenjacht

p.s. Wil je als ouder meehelpen als vrijwilliger dan mag je je ook aanmelden via de bovenstaande gegevens.

 

IK DOE MEE!

Naam:                                                                             

Leeftijd: