Kern met Pit: van droom tot daad!

Kern met pit

De Kon. Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM) organiseert ook dit jaar de wedstrijd Kern met Pit. Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren? Schrijf je dan van 1 september tot en met 31 oktober 2019 in met jouw project.
Of het nu gaat om het restaureren van een molen, het opzetten van een museum over de plaatselijke historie, een educatieve natuurroute, een kunstwerk of het aanleggen van een speeltuin: door mee te doen met Kern Met Pit kunnen bevlogen burgers binnen een jaar hun dromen waarmaken. Tijdens dit jaar staat KNHM voor hen klaar met tips, coaching en contacten uit een groot vrijwilligersnetwerk. Is het doel bereikt? Dan ontvangen ze het predicaat Kern met Pit en duizend euro.
In de wedstrijd Kern met Pit ga je aan de slag om het initiatief voor je buurt of wijk te realiseren binnen een jaar tijd. De beste ideeën nemen deel aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan wij voor je klaar met advies en met ons netwerk.
Heb jij een idee voor je leefomgeving? Ga dan naar www.kernmetpit.nl
of neem contact op met KNHM via 026-4455146 !

DELEN