Dorps-Ambitie-Plan

Dorpsavond 18 januari 2018 gaat niet door!!

Na een “brainstorming” met enkele “kartrekkers” is besloten om de geplande dorpsavond van 18 januari niet door te laten gaan. Er zijn twee avonden geweest om informatie te verzamelen en men vindt eigenlijk, dat er gestart moet worden.
De werkgroepen krijgen lijsten aangereikt met e-mailadressen en telefoonnummers, met elk een “kartrekker”. De groep probeert er meer leden bij te krijgen en gaan aan het werk met de aangereikte onderwerpen. Er zal een “tijdpad” uitgestippeld worden. Na verloop van tijd zal er een bijeenkomst zijn van de kartrekkers met het organisatiecomité om te vernemen hoe het proces verloopt. En er zal uiteindelijk weer een dorpsavond zijn met de presentatie van alle werkgroepen.
Op eerdere avonden: op 18 mei en op 7 november vorig jaar, is veel informatie “opgehaald” en uitgewerkt tot potentiële projecten (activiteiten). U heeft hier inmiddels info over ontvangen.

Het zal u bekend zijn, dat de actiegroep “Tegen de verbindingsweg” op dinsdagavond 16 januari a.s. een dorpsavond houdt bij Lutke Hulscher. En ook zal u bekend zijn, dat er vanuit de gemeente (een initiatief raadsvoorstel) een onderzoek wordt ingesteld naar de mogelijkheid van een eventuele oostelijke omleiding om Zenderen. Daarom is afgesproken om de werkgroep “Verkeer en Veiligheid” voorlopig even te ‘parkeren” en de resultaten van het onderzoek van de gemeente af te wachten.

Nogmaals: Ter info: de werkgroepen zijn:
1. Wonen in Zenderen
2. Duurzaamheid
3. Voorzieningen
4. Ondernemerschap, recreatie en toerisme
5. Vernieuwing dorpsraad, communicatie en verenigingsleven
6. Verkeer en veiligheid

Wil je wel verder meedenken in een werkgroep?? 
Laat het weten en meld je bij Henk Semmekrot, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  tel: 2663193

En dan alvast om te noteren:
op donderdagavond 15 februari is er een dorpsavond over het thema ”Mestverwerking in Zenderen”.
Deze avond zal geleid worden door Tom Jannink en Martine van Burgsteden.

Vriendelijke groet: Organisatie DP++