Dorps-Ambitie-Plan

Uitslag enquête Dorpsplan PlusPlus

De Dorpsraad heeft in noEnquetevember een enquête gehouden over Voorzieningen, Wonen en Verkeer. Wij zijn u zeer erkentelijk voor de enthousiaste response. Bijna honderd personen hebben die enquête ingevuld, met vele goede suggesties die nu door de betrokken werkgroepen zullen worden uitgewerkt. Zij zullen over enige tijd op deze site rapporteren waartoe dit alles heeft geleid.

Een aantal personen heeft zich opgegeven om aan een werkgroep deel te nemen. Wij stellen dat zeer op prijs en wij zullen zeer binnenkort contact met hen opnemen. Overigens lijkt het erop dat enkelen weliswaar in de enquête hun bereidheid tot deelname hebben aangekruist, maar nog niet hun contactgegevens hebben bekendgemaakt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; wilt u dat alsnog doen a.u.b. Dat geldt ook voor diegenen die de enquête niet hebben ingevuld, maar die nu toch op deze manier willen bijdragen. Alvast dank.

De meeste enquêtes zijn ingevuld door de oudere inwoners. Slechts 4% van de invullers is 18 tot 30 jaar en helaas 1% jonger dan 18. Dat is jammer, want wij vinden het behoud van die jongeren in en voor Zenderen van groot belang en wij zijn dus zeer geïnteresseerd in hun visie. De Dorpsraad zal hieraan dus extra aandacht gaan besteden. Ook zullen we bij volgende enquêtes meer gebruik maken van sociale media.

Ten slotte: de enquête mag dan weliswaar zijn afgesloten, maar u kunt natuurlijk altijd uw vragen, zorgen en suggesties bekendstellen rechtstreeks bij ons (de Dorpsraad) of bij een van de werkgroepen of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Namens de Dorpsraad,

Jan Kruidenier
Interim voorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
074-8528929
Erve Escher 9