Dorps-Ambitie-Plan

Zenderen heeft nu ook een eigen AppApp Zenderen

In deze App wordt veel informatie geboden over Zenderen. Naast de activiteitenagenda en nieuws is voor de gebruiker onder andere informatie te vinden over verenigingen, voorzieningen en recreatie.

Via de App (en natuurlijk ook de website van Zenderen) kan nieuws en activiteiten gedeeld worden met social media, om er zo meer bekendheid aan te geven.

We proberen de App zoveel mogelijk up-to-date te houden en zijn continu bezig het gebruiksgemak te verbeteren. Daarbij zijn we wel afhankelijk van de aangeboden informatie zoals activiteiten en nieuws. Beiden kunnen met een invulformulier in de App of website worden aangemeld. Dit komt dan ook bij de redactie van ons weekblad Vox terecht.

We hopen dat u veel plezier ervaart met de App en staan altijd open voor verbeteringen en suggesties. Laat het ons weten via het reactieformulier in de App of website of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De App is te vinden in de Google Play store onder de zoekterm “Zenderen” en is gratis te installeren voor smartphone en tablet. De App voor in de Apple App store is nog in ontwikkeling. Zodra deze in de store staat zullen we u daarover berichten.

De Web(en App)masters,
Ben Oude Nijhuis en Jan Verheijen

DELEN