Kern met Pit: Tijd voor actie!

Kern met pit

De Kon. Nederlandse Heide Maatschappij (KNHM) organiseert ook dit jaar de wedstrijd Kern met Pit. Wil jij graag de handen uit de mouwen steken en zelf iets aan jouw leefomgeving verbeteren? Schrijf je dan van 1 september tot en met 31 oktober 2020 in met jouw project.

Of het nu gaat om een buurtmusical, zorgapp, basketbalveld, speeltuin, beweegroute, buurtmoestuin, of het starten van een kunstproject in de buurt: door mee te doen met Kern Met Pit kunnen bevlogen burgers binnen een jaar hun dromen waarmaken.
Tijdens dit jaar staat KNHM voor hen klaar met tips, coaching en contacten uit een groot vrijwilligersnetwerk. Is het doel bereikt? Dan ontvangen ze het predicaat Kern met Pit en duizend euro. En deelnemers van Kern met Pit krijgen krijgen gratis toegang tot het ‘We doen het samen Festival’, hét festival voor burgerinitiatieven.

In de wedstrijd Kern met Pit ga je aan de slag om het initiatief voor je buurt of wijk te realiseren binnen een jaar tijd. De beste ideeën nemen deel aan de wedstrijd. Ben je eenmaal binnen, dan opent dat deuren. Gedurende het uitvoeringsjaar staan wij voor je klaar met advies en met ons netwerk.

Heb jij een idee voor je leefomgeving?
Ga dan naar  www.kernmetpit.nl  of neem contact op met KNHM via 026-4455146 !
Heb je belangstelling, laat het me weten. Of kom even langs! Ik heb meerdere folders ontvangen ter info.

Gr. Henk Semmekrot,
Erve Escher 1, tel: 074-2663193

 

DELEN