Oproep aan Zenderen (en Hertme): Bestel maar, bestel maar!!

Vrijheidsvlag Zenderen2Eerder hebben wij als stichting het initiatief genomen om ook vlaggen voor Hertme en Zenderen te gaan aanbieden, ervan uitgaande dat er reserveringen komen voor minimaal 25 stuks per soort. Dit naar aanleiding van een aantal verzoeken uit de samenleving.

Door de corona virus heeft de betekenis van vrijheid wel een extra betekenis gekregen. De maand april was en is door het landelijke 4/5 mei comité uitgeroepen tot de "maand van de vrijheid". Dat we nu moeten inboeten op die vrijheid is heel onnatuurlijk maar wij geven daar tijdelijke gehoor aan. Laat zien dat je blijft strijden voor onze vrijheid met de lokale vrijheidsvlag!

Tot nu toe valt echter het aantal reserveringen voor Hertme en Zenderen ons enorm tegen. We hebben slechts 14 reserveringen voor de in totaal 4 soorten mogen ontvangen, onvoldoende om ze te gaan bestellen. De mogelijkheid om te reserveren wordt verlengd tot eind maart, zijn er dan voldoende bestellingen dan worden de vlaggen geproduceerd en half april geleverd (weliswaar wat later dan de bevrijdingsdag van Hertme en Zenderen, alleen nog voldoende tijd om de vrijheid te vlaggen t/m 3 mei).

Eind maart gaan jullie sowieso bericht ontvangen of het doorgaat of niet. En hebben jullie ideeën om veel mede-inwoners enthousiast te maken, laat ze vooral de reservering plaatsen zodat de kans vergroot wordt dat de vlag er ook inderdaad komt. De vlag kost € 19,50.
Dit weekend zal op facebook nog een oproep komen voor de inwoners van Hertme en Zenderen wat hopelijk leidt tot de gewenste minimale bestelhoeveelheid. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uw vlag bestellen:

Ga naar:   https://3kearls.nl/vrijheid/ 
Of

ga rechtstreeks naar: Reseveer uw vlag!

Met vriendelijke groet,
Stichting De 3 Kearls, Richard IJzereef