Briefhoofd org

 

Corona hulp in Zenderen  

                                                                                                          Zenderen, 26 maart 2020

Beste Zenderenaren,

Het Corona virus en de daaraan verbonden maatregelen houdt/houden ook Zenderen in zijn greep. Wij hopen allemaal dat we deze crisis zullen overwinnen. Echter, ook al blijken de maatregelen succesvol, hoe langer het duurt, hoe meer we de gevolgen zullen merken.

Zenderen is een relatief klein dorp. Iedereen kent elkaar, veel families in één straat of wijk, actieve verenigingen. Het is dus te verwachten dat wij allemaal goed voor elkaar zullen zorgen. Toch kunnen sommigen uit de boot vallen. Een aantal inwoners heeft dan ook al voorgesteld om daar waar nodig hulp te bieden. In andere dorpen is zoiets ook al tot stand gekomen.
De Dorpsraad wil ook hier de mogelijkheden daartoe verkennen.

Laat ons weten:

  1. Of u mensen kent die extra hulp behoeven
  2. Welk soort hulp geboden zou moeten worden
  3. Wilt u ons helpen bij het opzetten van dit soort hulp. Wij doen hier ook een beroep op de jongeren, omdat die beter in staat zullen zijn hulp te leveren zoals het afleveren van boodschappen.

Graag uw hulpvraag/-aanbod, concrete voorstellen en ideeën melden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
In de mail graag ook uw naam, uw adres en uw telefoonnummer vermelden. Wij zullen die gegevens uitsluitend gebruiken om eventuele hulp beter te organiseren.

Concreet voorbeeld van mogelijke hulp: de Sindron winkel is bereid boodschappen die telefonisch of per e-mail worden besteld gereed te zetten voor bezorging.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Namens de Dorpsraad Zenderen,
Jan Kruidenier
Voorzitter
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
074-8528929