LogoZV1

Logo Voetrbal Bornerbroek

 

 

 

Handbalcompetitie is weer gestart!


RKSV Bornerbroek en Zenderen Vooruit hebben ook dit seizoen de handen ineengeslagen om volledig  samen te werken op gebied van handbal. Hierdoor wordt zowel in de jeugd, als ook bij de senioren beter ingespeeld op verschillen in ontwikkeling en kunnen teams in de competitie ingedeeld worden op passend niveau.
Door deze samenwerking wordt aan de leden meer geboden. Door een bredere groep spelers is er betere differentiatie mogelijk en kan ook kwalitatief betere ondersteuning worden aangetrokken. Hierdoor worden het spelplezier en de uitdaging verhoogd en de continuïteit beter gewaarborgd.
Er zijn nu drie seniorenteams, waarvan het 1e team landelijk in de 2e divisie speelt. Daarnaast zijn er twee recreantenteams, die op de woensdagavond trainen en wedstrijden spelen. In de jeugdafdeling zijn nu 10 teams.
WekeHandbal karikatuurlijks zal het programma van alle teams gepubliceerd worden in dit weekblad.

Lijkt het je leuk om te handballen en ben je nieuwsgierig geworden?
Meld je dan aan voor proeftrainingen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.