RABO clubsupport
Kunnen we op jouw stem rekenen? Stemmen kan van 5 tot en met 27 september.
Stem nu direct in de Rabo app of online op www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Rabo Club-Support Actie -KPV

KPVOok dit jaar komt de Rabobank weer met de RABO club-support actie. Van 5 tot 27 september kunnen leden van de Rabobank via de app, stemmen op onze vereniging.Zeker de moeite waard om weer massaal op de K.P.V te stemmen.

 Alvast bedankt, Het Bestuur

Rabo ClubSupport 2022 "IJsclub Zenderen”

IJsclub Zenderen

De IJsclub “Zenderen” doet ook dit jaar mee met de Rabo ClubSupport Campagne. Meerdere verenigingen of instellingen uit Zenderen en Borne hebben zich al aangemeld. Deze clubs staan vermeld op website van de Rabobank. Vanaf 5 september tot en met 27 september kan er worden gestemd. Iedere stem is geld waard, dus laat uw stemmen niet verloren gaan.

Bij het stemmen willen wij natuurlijk alle Zenderense verenigingen aanbevelen. Verdeel uw stemmen en vergeet daarbij de ijsclub niet. 

Alvast onze dank voor uw stem.
Het bestuur van de IJsclub “Zenderen”.

Rabo ClubSupport:  de Zonnebloem

logo Zonnebloem 4

De Rabobank organiseert al vele jaren de "Rabo Club Support" actie. Alle leden van de Rabobank kunnen vanaf 5 september 3 stemmen uitbrengen op een vereniging. Elke stem is geld waard. De Zonnebloem Hertme/Zenderen doet ook dit jaar weer mee. Met de opbrengst worden er weer mooie activiteiten georganiseerd voor onze gasten/deelnemers.

We gaan op bv op 20 september met de Molenberg express op pad en het jaarlijkse stamppotbuffet in het theaterhoes is weer gepland op 22 november. Om de bijdrage van onze gasten zo laag mogelijk te houden kunnen we opbrengst van uw stem goed gebruiken. Alvast dank je wel.

Hennie Kemna,
Penningmeester Zonnebloem Hertme/Zenderen

Rabo ClubSupport: C.V. De Doldraejers doet weer mee!

LogoDoldreajers

Vrienden van de Doldraejers,
We doen ook dit jaar mee met de actie van de Rabobank: ClubSupport. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. De leden van de Rabobank bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

We willen blijven investeren in het kindercarnaval, omdat carnaval voor alle leeftijden moet zijn. Leuke activiteiten kosten soms net even wat extra's. Dat hopen we via deze route op te halen: een zetje in de rug om ook in het jubileumjaar bijzondere activiteiten te organiseren voor de jeugd van Zenderen.

Carnavaleske groet,
Bestuur C.V. De Doldraejers

Rabo Clubsupport – Zenderen Vooruit

LogoZVZenderen Vooruit doet dit jaar mee met Rabo ClubSupport!Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stemmen kan van 5 tot en met 27 september.

Wij willen een kledingfonds gaan opstarten bij Zenderen Vooruit. Door het instellen van een kledingfonds zijn we in staat een uniforme uitstraling voor alle teams te realiseren, zowel bij de jeugd als senioren. Om het kledingfonds een boost te geven willen we graag meteen een grote aantal elftallen in een nieuw tenue gaan steken. Met het geld van de Rabo ClubSupprt actie willen we deze eerste grote uitgave gaan (mede) financieren.

Rabo Clubsupport – Volksfeesten Zenderen

LogoVolksfeestenBreng jouw stem uit op Volksfeesten Zenderen via Rabo ClubSupport!

Deze maand kun je jouw favoriete club steunen via Rabobank. De organisatie van Volksfeesten Zenderen kijkt terug op de geweldige editie van dit jaar. We zijn vastberaden om er volgend jaar nóg een groter feest van te maken. Er liggen inmiddels gave, nieuwe ideeën op de plank voor de editie van 2023! En die willen we dolgraag realiseren voor het hele dorp!

Om deze plannen mogelijk te maken, hebben we jouw stem nodig! Via de Rabo Clubsupport geef je financiële steun aan de Volksfeesten Zenderen. Hoe meer stemmen, hoe groter het feest in 2023!

Bedankt namens de hele organisatie!