Het laatste nieuws van de

HUISKAMER VAN ZENDEREN.

21 oktober;
Energie markt van 17.00 uur tot 22.00 uur.
Alle huishoudens in Zenderen ontvangen een brief met informatie en een bon om gratis energie besparende producten uit te zoeken.
Dit kan online maar leuker is het om naar de Energie bespaarmarkt te komen in Sindron, op 21 oktober die Energie van Borne organiseert samen met gemeente Borne.
Wilt u dus gewoon in Zenderen de producten uitzoeken, dan kunt u deze brief met de code meenemen naar de Energiemarkt. U kunt zich ook
opgeven voor een van de drie workshops over energiebesparing die we organiseren. Als u naar de Energie bespaarmarkt komt, ontvangt u een duurzaam & leerzaam kadootje van ons: het Duurzaamheidskwartet. Binnenkort meer informatie over de Energiebespaarmarkt, tijden en wijze
van aanmelden op www.energievanborne.nl en via de VOX natuurlijk.

Bart Schooneman Energiecoach Energie Borne

23 oktober
Repair café voor al uw liggende klussen.
Van knoop tot spijker, schroef en moer.

Vrijwilligers kijken of zij kunnen helpen met een kleine reparatie. U moet dan niet alleen denken aan elektrische apparaten. Daarvoor zijn we er, maar we zijn er ook voor kleine reparaties aan bijvoorbeeld een fiets of klein naaiwerk.
Ook hiervoor kunnen vrijwilligers zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sindronmaal
Het eerste “Sindronmaal” is geweest. We waren nog niet met velen, maar allemaal hebben we genoten van een Italiaanse maaltijd en het gezellig samenzijn.
Op 10 november is de volgende Sindronmaal. Een bekende Zenderse kok heeft al toegezegd om dan voor de deelnemers te koken. Mogen wij u dan ook welkom heten.
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje inleveren.

Betalen met de pin! Sinds kort heeft Sindron een pinautomaat. Dus bezoekt u het Sindron en gebruikt u een drankje dan kan dit nu contactloos afgerekend worden.