Enquête dorpsvlag Zenderen

Beste inwoners van Zenderen en omgeving,

Vanuit verschillende verenigingen is het idee ontstaan om een dorpsvlag te ontwikkelen voor Zenderen. Deze dorpsvlag kan met alle festiviteiten in Zenderen uitgehangen worden waardoor sfeer en eenheid in het dorp gecreëerd wordt.
De insteek is om de vlag te ontwikkelen met behulp van verschillende ideeën die inwoners van Zenderen aanleveren, dus voor het dorp én door het dorp.DorpsvlagMiddels het beantwoorden van de onderstaande vragen is het mogelijk om kleurstellingen en/of kenmerken (zoals een wapen/logo) aan te dragen die Zenderen typeren. Vanuit deze informatie wordt een ontwerp gemaakt.
Na enkele weken zullen we een aantal uitwerkingen aan jullie voorleggen waaruit een keuze gemaakt kan worden voor ‘de dorpsvlag’.
We bieden de vlag natuurlijk zo gunstig geprijsd als mogelijk aan, zodat deze aan alle huizen kan wapperen!
Alvast dank voor jullie input en kom maar op met die creativiteit!

  1. Wat zou een goede kleurstelling kunnen zijn voor de Zenderse dorpsvlag? (Kies één of meerdere kleuren)
  2. Wat zijn typische kenmerken van het dorp Zenderen, die eventueel in een
    logo / wapen verwerkt zouden kunnen worden?
  3. Heb jij naast een kleurstelling en typische kenmerken van Zenderen nog een ander goed idee met betrekking tot de invulling van deze vlag?

Het formuleren van een antwoord is mogelijk op de onderstaande manieren:

a.  Het invullen van de online enquête, zoals gepubliceerd via de sociale kanalen van de verschillende verenigingen.
b.  Antwoorden per email. Dit kan door een antwoord te richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
c.  Antwoorden per post. Dit kan door uw antwoorden in een enveloppe te adresseren aan Letteboer Automatisering, gevestigd aan de  Hoofdstraat 75 in Zenderen, met daarop de vermelding “Dorpsvlag”.