Het laatste nieuws van de

HUISKAMER VAN ZENDEREN Sindron.

HuiskamerSindron

Ook de HUISKAMER houdt zich aan de regels van het RIVM. Daarom vragen wij of iedereen zich aan wil melden voor de activiteiten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje in onze brievenbus. Vanaf 29 november kunt u ons ook bellen op 06 38540733.

Repair café op 27 november!
Vanaf 10.00 uur tot 12.00 uur helpen wij u weer met u kleine klussen. En zoals enkele inwoners van Zenderen al ervaren hebben, we komen ook aan huis.
We vragen een vergoeding voor gebruikte materialen, verder is de hulp gratis.
Graag aanmelden.
Bij een bezoek aan huis houden wij ons aan de geldende RIVM regels.

Sindronmaal
Sandra ter Brugge heeft op 10 november een heerlijke maaltijd gekookt. Op onze website staan foto’s van de gezellige maaltijd. Sandra heel erg bedankt!

Op 15 december is er weer een Sindronmaal, deze keer in het teken van KERST.

  • Kook je mee dan is de start om 11.00 uur.
  • Eet je mee dan is de start om 12.30 uur.
  • Na afloop is er de mogelijkheid om samen te blijven zitten, kletsen of kaartje leggen.
  • Maximaal 12 deelnemers.

    De kosten zijn €7,50. Betalen per pin is mogelijk.

    Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje in de brievenbus inleveren.
    VOL = VOL. (Op volgorde van aanmelden.)

 

 

 

 

 

 

De Huiskamer is al door verschillende mensen bezocht bij de activiteiten die er zijn geweest. Te weten ons HUISKAMER MAAL en het REPAIR CAFÉ.

Ook heeft het bestuur verschillende tips ontvangen om iets te organiseren in de Huiskamer. Denk daarbij aan Kakelnest voor schoolverlaters, filmavond of teens avond, woensdag middag activiteiten.
Wij zijn als bestuur heel erg blij met de tips om iets te organiseren. En deze tips zijn heel divers en voor elke leeftijdsgroep in Zenderen is er wel iets gezegd.

Alleen kunnen wij als bestuur dit niet alleen en vragen wij dus de hulp van de inwoners van Zenderen. Dus heb je een goed idee, kijk dan eens of jij dit, samen met iemand anders kunt gaan organiseren. De activiteiten kunnen eenmalig zijn of meerdere keren per jaar worden georganiseerd.
DE HUISKAMER, VOOR EN DOOR ZENDERNAREN, DAT IS ONS DOEL.

Naast de wekelijkse verenigingen die bij ons in de HUISKAMER verblijven, hebben we op de 2de woensdag van de maand ons HUISKAMER MAAL en op de 4de zaterdag het REPAIR CAFÉ.

Betalen met de pin!
Sinds kort heeft Sindron een pinautomaat. Dus bezoekt u het Sindron en gebruikt u een drankje dan kan dit nu contactloos afgerekend worden.

Heb je zin om een leuke activiteit te organiseren, dan staan we daar zeker voor open. Mail je suggesties naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wil je helpen als vrijwilliger? We zoeken nog een aantal beheerders of mensen die bereid zijn een project op zich te nemen.

Hartelijke groet
het bestuur van de HUISKAMER VAN ZENDEREN