Het laatste nieuws van de

HUISKAMER VAN ZENDEREN Sindron.

HuiskamerSindron

 

Repair Café
We zijn er weer op 25 maart 2023.
Kom je iets laten repareren? Weg gooien kan altijd nog! Er is de mogelijkheid om aan te melden via de mail, dan kunnen we rekening houden met materiaal dat nodig is. Ook kan er dan een afspraak gemaakt worden via ons nieuwe mailadres; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Creatief Zenderen
Zet nu alvast in de agenda: 20 oktober 
Vanaf 19.30 tot 22.00 uur is er Creatief Zenderen.
Een avond waarop je kennis kunt maken met verschillende manieren van creatief bezig zijn. We roepen ook creatieve mensen uit Zenderen op om hun werk te laten zien. Wat heb je gemaakt, waar ben je op dat moment mee bezig.
De Huiskamer gaat ook de mogelijkheid bieden om een workshop, van maximaal 25 minuten, te geven waar je andere mensen kunt laten kennis maken met jouw hobby!

Wil je op 20 oktober je werk laten zien meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bij het aanmelden ook graag aangeven of je een workshop wilt geven en voor hoeveel mensen je dat wilt doen.
Meldt je op tijd aan voor een plek want vol is vol.

Ook andere zaken kunt u met ons delen via het nieuwe mailadres. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeanine, Sandra, Ronald en Gerjonne