Het laatste nieuws van de

HUISKAMER VAN ZENDEREN Sindron.

HuiskamerSindron

Repair Café
Op 25 juni zijn bij Repair Café een aantal mensen geholpen bij het herstellen of gedeeltelijk herstellen van apparaten. Ook het geven van tips was weer van toepassing.

Wij zijn nog wel op zoek naar handige mensen die het team van vrijwilligers voor het Repair Café willen versterken. Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook het Repair Café houdt even vakantie, we zijn er weer op 27 augustus.

Het bestuur van “DE HUISKAMER SINDRON”, is begonnen met de voorbereidingen voor een avond in september en oktober voor de inwoners van Zenderen. Hou de VOX in de gaten voor meer informatie. Deze informatie komt nog voor de basisschool vakantie!

Heb jij nog een goed idee voor ons als activiteit? Mail ons dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 06 38540733
We willen graag een gevarieerd programma aanbieden en ook alle leeftijden bereiken.

Er wordt hard gewerkt aan het vernieuwen van onze website. Wanneer de nieuwe website online staat, leest u dat in VOX.
Wilt u iets met ons delen? dat kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen 06 38540733.