‘t Vloedbelt

Vloedbelt

Net buiten Zenderen ligt ‘t Vloedbelt, een mooie boerderij midden in de natuur. ‘t Vloedbelt is onderdeel van Stichting Surplus. Stichting Surplus is een organisatie die mensen helpt die op de een of andere manier de aansluiting missen. De mensen bij ‘t Vloedbelt komen voor arbeidsmatige dagbesteding. Door samen aan het werk te zijn, kunnen ze werken aan hun doelen.

Vanuit ‘t Vloedbelt kun je heerlijk wandelen. In het seizoen hebben we verse groente te koop die onze dInsectenhoteleelnemers verbouwen in de groentetuin op het terrein. Daarnaast maken en plaatsen we schuttingen. Maar dat is niet het enige dat we maken van hout. Ook vogelhuisjes, insectenhotels en picknicktafels behoren tot ons assortiment en we maken producten op aanvraag. Verder kun je ons inschakelen voor tuinonderhoud. Alle werkzaamheden worden verricht door onze deelnemers, samen met de werkbegeleiders.

Werken in de tuinHeb je zin in verse groente, wil je komen kijken wat voor moois we maken van hout of ben je benieuwd wat we verder voor je zouden

kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op onze website voor meer informatie: www.hetvloedbelt.nl.

Via Facebook, @hetvloedbelt, houden we jullie op de hoogte wanneer er groente en fruit te koop zijn.

Met vriendelijke groet,
Surplus nl
Lea Vogel