Nieuw: Energieloket in het Kulturhus

Groepsfoto energiecoaches BorneWil je meer informatie over energiebesparing of het verduurzamen van je woning?
Dan kun je nu terecht bij het Energieloket Borne in het Kulturhus.
Twee keer per week is er inloop-spreekuur achterin de bibliotheek aan de Raad & Daad tafel.
Energiecoach Bart en zijn collega’s staan klaar om je te helpen met het besparen van energie en energiekosten of geven je advies om je woning te verduurzamen.

Spreekuur
Het inloopspreekuur voor het Energieloket is elke maandagochtend van 9.30 tot 11.00 en donderdagavond van 19.30 tot 21.30. Je hoeft hiervoor niet een afspraak te maken en de koffie staat altijd klaar. Je kunt ook bellen, voor een afspraak bij je thuis met een van de energiecoaches of voor een andere vraag over energiebesparing. Het Energieloket is bereikbaar via (06) 425 425 95 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten?
Waar kan ik beginnen met isoleren? Gaat mijn energierekening stijgen? Moet ik een warmtepomp? Op www.energievanborne.nl staat heel veel informatie over hoe je zelf energie en geld kunt besparen, maar ook over hoe we in Borne aardgasvrij kunnen worden. Kijk hier dus gerust eens rond.

Meer informatie over het Energieloket vind je op www.energievanborne.nl.
Je kunt voor vragen contact opnemen met Joukje Hijlkema, adviseur duurzaamheid voor de gemeente Borne via 06 295 739 00 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.