Skip to main content

Rabo ClubSupport actie

RABO clubsupport
Kunnen we op jouw stem rekenen? Stemmen kan van 4 tot en met 26 september.
Stem nu direct in de Rabo app of online op www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Rabo Club-Support Actie -KPV

KPV


Dames denken jullie aan de RABO CLUB SUPPORT actie van 4 t/m 26 september?!
Onze vereniging kan jullie stem goed gebruiken.

Alvast bedankt,
Het bestuur.

Rabo ClubSupport 2023 "IJsclub Zenderen”

IJsclub Zenderen

De IJsclub “Zenderen” doet ook dit jaar mee met de Rabo ClubSupport Campagne. Meerdere verenigingen of instellingen uit Zenderen en Borne hebben zich al aangemeld. Deze clubs staan vermeld op website van de Rabobank. Vanaf 4 september tot en met 26 september kan er worden gestemd. Iedere stem is geld waard, dus laat uw stemmen niet verloren gaan. Stemmen kan via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Leden die niet online bankieren krijgen een mail of brief met hun stemcode van de Rabo bank. 

Bij het stemmen willen wij natuurlijk alle Zenderense verenigingen aanbevelen.
Verdeel uw stemmen en vergeet daarbij de ijsclub niet. 

Alvast onze dank voor uw stem.
Het bestuur van de IJsclub “Zenderen”.

Rabo ClubSupport: C.V. De Doldraejers doet weer mee!

LogoDoldreajers

Vrienden van de Doldraejers,

We doen ook dit jaar mee met de actie van de Rabobank: ClubSupport. Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. De leden van de Rabobank bepalen welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard.

We willen blijven investeren in het kindercarnaval, omdat carnaval voor alle leeftijden moet zijn. Leuke activiteiten kosten soms net even wat extra's. Dat hopen we via deze route op te halen: een zetje in de rug om ook komend carnavalsjaar bijzondere activiteiten te organiseren voor de jeugd van Zenderen.

Stemmen kan van 4-26 september in de Rabo App of online via www.rabobank.nl/clubsupport.

Carnavaleske groet,
Bestuur C.V. De Doldraejers 

Rabo Clubsupport – Zenderen Vooruit

Zenderen Vooruit doet dit jaar mee met Rabo ClubSupport!Club-Support.jpegKunnen wij op jouw stem rekenen? Stemmen kan van 4 tot en met 26 september.

Wij zijn bezig om onze kantine op te frissen, hierbij wordt onder andere alles geschilderd. Naast de schilderwerkzaamheden, waardoor de kantine er al geheel anders uitziet, willen we ook graag de aankleding/inrichting aanpakken. Voor deze aankleding/inrichting van het clubgebouw zouden wij graag een bijdrage krijgen vanuit Rabo-Clubsupport!

Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport 

Rabo Clubsupport – Volksfeesten Zenderen

LogoVolksfeesten

 Stem op de Volksfeesten Zenderen via de Rabo Clubsupport!

De organisatie kijkt terug op een geweldige editie van Volksfeesten Zenderen. Dit was mede mogelijk door de opbrengt van de Rabo Clubsupport van vorig jaar. Verheug jij je in 2024 op een nóg groter feest in Zenderen? Dan hebben wij jouw Rabo Clubsupport stem hard nodig!

Open de Rabo Bankieren app of ga naar Rabo Clubsupport en breng jouw stem uit op Volksfeesten Zenderen. Ontzettend bedankt namens de hele organisatie.

 

 

Rabo ClubSupport:  de Zonnebloem

logo Zonnebloem 4