Ouderenvereniging Zenderen (OVZ)

Foto ouderenvereniging2

De ouderenvereniging Zenderen (OVZ) is een vereniging voor alle ouderen in Zenderen van 55 jaar en ouder en is ongeveer 32 jaar geleden opgericht. De vereniging wil er zorg voor dragen dat de ouderen in Zenderen actief bij de samenleving betrokken blijven. Dit probeert men te bereiken door wekelijks een gezellige ontspanningsmiddag te houden.

Tijdens de middagen worden diverse activiteiten georganiseerd. Enkele activiteiten zijn : spelmiddagen, excursies, uitnodigen van sprekers, paas- en kerstvieringen enz. De activiteiten zijn afhankelijk van de behoeften van de groep.

De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op donderdag van 14.00 u. tot 16.30 u in ’t Sindron in Zenderen. Jaarlijks wordt hiervoor elk half jaar een bijdrage van  € 10,00 als contributie gevraagd. We willen de kosten zo laag mogelijk houden. Het moet alleen maar kostend dekkend zijn.

Op dit moment telt de vereniging 20 leden. We doen een dringend beroep op de ouderen in Zenderen lid te worden van onze vereniging. Nieuwe leden zijn belangrijk voor het voortbestaan en het levendig houden van de vereniging.Foto ouderenvereniging4

Een echt bestuur hebben we niet. Hiervoor kunnen we geen kandidaten vinden. We zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zitting willen nemen in het bestuur.
Wilt u hieraan een bijdrage leveren meldt u zich dan aan.

Momenteel zijn Mevr. Riek ter Brugge , Mevr. Riek Zegger en Mevr. Claire Pol de drijvende krachten. Zij organiseren de bijeenkomsten.
Wilt u lid worden of bijdragen aan het levendig houden van de OVZ.
Dan kunt u zich opgeven bij:

Mevr. Riek ter Brugge
Hoofdstraat 119
7625 PC Zenderen
Tel: 074-2661903