Wielerclub Zenderen

De wielerclub Zenderen is in 1990 opgericht. Op dit moment van schrijven heeft onze vereniging 55 leden. Doel van de vereniging is om op een recreatieve, en sportieve wijze, de fietssport te beoefenen. Wij doen dit op een racefiets of op een mountainbike. Uiteraard zal, indien dit wenselijk is, uitbreiding naar andere fietssoorten mogelijk zijn. Op clubniveau houden we in grote lijnen aan dat in de maanden april tot en met september de racefiets wordt gebruikt en van oktober tot en met maart, de mountainbike. Individueel kan elk lid echter afwijken van deze regel.

Naast de gebruikelijke bestuursvergaderingen, vindt er tweemaal per jaar een ledenvergadering plaats, te weten 1x in het voorjaar en 1x in het najaar. Het bestuur bestaat uit 5 leden:

NaamFunctieTelefoon
Jos Kemna Voorzitter  
Bart Snijders Secretaris 06-20319374
Bert Annink Penningmeester  
Rene Heideman Algemeen bestuurslid  
Marinus Tijken Algemeen bestuurslid  

Tijdens deze vergaderingen worden onze leden nader geïnformeerd over het reilen en zeilen van onze vereniging. Zo vindt er ook een terugblik plaats over de fietsactiviteiten van het afgelopen halfjaar en wordt het programma voor het komende halfjaar besproken en vastgelegd.

Normaliter fietsen wij op dit moment in twee groepen. We kennen een A groep, snelheid onbepaald en een B groep, waarin op aangepaste snelheid wordt gefietst. Uiteraard geldt ook hier, dat er op zeker moment, nieuwe varianten kunnen bij komen, zoals bijvoorbeeld een C groep.

Vermeldenswaard is ook nog dat onze vereniging jaarlijks een buitenlandse reis maakt, naar mooie, uitdagende fietsoorden elders in Europa. In de loop der jaren hebben wij als fietsclub al een bonte verzameling aan fietsroutes opgebouwd. Deze zijn te vinden op de internet site routeyou, onder de kopjes wczrace of wczmtb.

Voor vragen over onze vereniging kunt u contact opnemen met onze secretaris Bart Snijders
(e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Algemeen

 Home
 Lid worden


Bij slecht weer in oktober eindigt het raceseizoen