Zevo

Zevo, Volleybal Zenderen, is opgericht in 1973. Begonnen als mix team in Zenderen spelen we nu in de prachtige nieuwe zaal van de Wensinkhof in Borne. De club heeft op dit moment 13 leden. Een uitbreiding met enkele leden is gewenst.

We spelen op de dinsdagavond van 20.15 tot 21.30 uur. De zaal is open vanaf 20.00 uur. Na enige warmloop oefeningen en een kwartiertje inspelen is het tijd voor een goed partijtje. Begeleiding en training geschiedt door een eigen lid uit het team.

We zijn recreanten maar spelen wel op een redelijk niveau. Aspirant leden kunnen gerust een kijkje komen nemen en een spelletje meespelen. Als het je bevalt kun je drie maanden gratis meetrainen. Als na deze drie maanden blijkt dat je met ons niveau kunt meekomen, dan verwelkomen we je graag als lid.

ZevoFoto2We doen als mix-team aan enkele toernooien mee. Op het Apollo toernooi in Borne zijn we altijd aanwezig, zo ook op het toernooi van Vrivo in Vriezenveen. En natuurlijk hebben we jaarlijks ons eigen toernooi op het Sporttpark van Zenderen Vooruit in Zenderen. Dit toernooi is sinds 2015 een vast onderdeel van de familiedag, die ZV samen met Zevo telkens op der 1 ste Pinksterdag organiseert. 's Morgens zijn er de spelletjes voor de jeugd tot 12 jaar, 's middags het toernooi voor de jeugd van 12 - 16 jaar en het  seniorentoernooi voor de papa's, mama's, opa's en oma's. We kunnen ieder jaar wel zo'n 15 teams verwelkomen. Zevo is niet aangesloten bij de bond en maakt zodoende geen extra kosten. De contributie is derhalve slechts € 10,- in de maand.Voor informatie kunt u contact opnemen met:
mevr. B. Paus: tel 074 2672245
of per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.