Actie Kerkbalans 2019

Parochie Zenderen
Datum: 2019-01-21 - 2019-02-02

ACTIE KERKBALANS 2019

Gee voor je kerkVoor iedereen heeft de kerk een eigen betekenis. Voor de een is het dat markante gebouw in de stad of het dorp, voor de ander een gemeenschap van gelovigen. Het is de plek waar u viert en rouwt, waar u rust zoekt of tot bezinning komt. Waar u geïnspireerd wordt om het goede te zoeken of om een kaarsje aan te steken als u daar behoefte aan hebt. De plek waar u kunt ontmoeten.
We steunen elkaar op belangrijke momenten in ons leven, maar staan ook voor elkaar klaar op een doodgewone doordeweekse dag.
Die momenten zijn niet in geld te vertalen.

Maar dat centrale punt op belangrijke momenten moet wel onderhouden worden.
Onze kerk kost geld.Kerkbalans 3 De erediensten, de vele activiteiten, de verwarming, de verlichting, personeelskosten, pastorale en missionaire projecten – het zijn kosten die gemaakt worden om de kerkdeuren open te houden, en u en vele anderen welkom te heten.

Daarom is er de actie Kerkbalans.

 Kerkbalans 2Om dat alles goed in stand te houden, houdt onze parochie ook dit jaar weer de Actie Kerkbalans. Van 21 januari tot en met 2 februari komen onze collectanten bij u langs voor uw jaarlijkse bijdrage. Alle gezinshoofden en hun inwonende kinderen van 18 jaar en ouder ontvangen een verzoek om een bijdrage voor deze Kerkbalans collecte.

Wij verzoeken u ruimhartig mee te doen aan de ACTIE KERKBALANS
en die ook dit jaar weer tot een succes te maken.
Omdat wij weten dat u onze kerk een warm hart toedraagt en omdat onze parochie een tekort heeft op haar jaarrekening, durven wij u te vragen: wiltu overwegen om uw gift te verhogen?
Zo kunnen we samen van betekenis blijven voor elkaar en voor de mensen om ons heen.
Waarvoor reeds hartelijk dank.

Pastor en parochiebestuur

 

DELEN