Jaarlijkse donateurscollecte

LogoGregorius
Categorie
St. Gregorius Hertme
Datum
2021-10-05
Locatie
Zenderen

MUZIEKVERENIGING ST. GREGORIUS HERTME.

Geachte inwoners van Zenderen

Op dinsdag 1 oktober 2019 houdt de muziekvereniging St. Gregorius weer haar jaarlijkse donateurcollecte in Zenderen. Leden van de muziekvereniging komen dan huis aan huis voor een vrijwillige bijdrage aan deze muziekvereniging.
Na het succes van voorgaande jaren komt ook dit jaar onze vereniging niet meer met een donateurslijst rond, maar zullen onze muzikanten u vragen een donateurskaart te kopen voor een door u bepaald bedrag. Wij hopen dat u allen weer een positieve bijdrage wilt leveren aan onze mooie bloeiende muziekvereniging St. Gregorius.
Voor eerst willen wij u al vast danken voor uw bijdrage en hopen u te zien bij onze muzikale activiteiten, het jaar door. Voor informatie hierover kunt u altijd terecht op onze website www.stgregoriushertme.nl

In 2022 bestaat onze muziekvereniging St. Gregorius 100 jaar. En dat laten wij niet zo maar voorbij gaan. Op zaterdag 18 juni 2022 is er een groot jubileumconcert in het mooie openluchttheater van Hertme. Op zaterdag 26 november 2022 zal de malletband een vierde editie Percussion Live organiseren, in het jubileumjaar speciaal in de Schouwburg van Hengelo.

 Gregorius100jaar