Kledinginzamelactie

Bag2School
Categorie
Ouderraad St Stephanusschool
Datum
2020-11-04 - 2020-11-18
Locatie
Basisschool St.Stephanus

Kledinginzameling Basisschool St. Stephanus

Bag zakDe Bag2School actie gaat weer van start!
Als ouderraad organiseren wij de inzameling en samen met de organisatie "bag2school" wordt dit verscheept naar in West- en Oost-Europa, Afrika en Azië. Daar wordt deze tweede hands kleding op de markt gebracht.

Door hergebruik van kleding die nog wel goed is maar (door ons) niet meer wordt gedragen helpen we onszelf (minder afval), het milieu (minder afval) en de mensen in ontwikkelingsgebieden (lagere prijs kleding).
Daarbij levert deze actie elk jaar een mooie aanvulling aan het budget van de ouderraad. Dat helpt ons om de leuke extra's van de schooltijd zoals bijvoorbeeld het schoolreisje, St Klaas viering, Kerst en de avond-4-daagse voor iedereen betaalbaar te houden.

Wilt u ons hierbij helpen? Dan zouden we het erg op prijs stellen als u zich ook in wilt zetten voor onze actie door oude maar nog bruikbare kleding/textiel van u en uw kinderen in een zak af te leveren bij school.
Van 4  tot 18 november zal er weer een paardentrailer bij de ingang van school staan. Behalve kleding is ook andere textiel (zoals lakens en dekens) en zijn oude maar nog bruikbare schoenen en riemen erg welkom.
Alvast dank voor uw bijdrage,

Ouderraad St Stephanusschool Zenderen

Gaar voor meer info naar:  https://bag2school.nl/