Skip to main content
ALGEMEEN

Adieu Zenderen Jan Cuppen

Jan CuppenJan en Elly Cuppen gaan binnenkort Zenderen verlaten. Jan is in de parochie van Zenderen een actieve vrijwilliger geweest. We hebben hem dank je wel gezegd: voor zijn inzet in de woord- en communievieringen, als lector, als lid van de avondwakegroep, als medewerker van het parochiesecretariaat en lid van het liturgisch beraad.

Dit dankjewel zeggen gebeurde vanwege de huidige coronatijd in kleine kring van zijn vrouw Elly, pastores en medevrijwilligers.
Bij die bijeenkomst liet hij al doorschemeren dat hij bepaalde parochieactiviteiten graag ook weer in hun nieuwe woonplaats Oss wil oppakken.

Ook op deze plek willen wij Jan nog eens dank zeggen voor zijn jarenlange, trouwe inzet op vele plekken in onze parochie.

Maria Verheijen,
namens Avondwakegroep, voorgangers in Woord- en Communievieringen en lectorengroep;
Hennie Harink,
namens leden Parochiesecretariaat en Liturgisch Beraad

Adieu Zenderen
Na 19 jaar in Zenderen te hebben gewoond gaan we weer terug naar Oss. Toen kwamen we van Oss naar Zenderen. Wij hebben al die jaren met plezier aan de Hoge Maat gewoond. We genoten van de jaarlijks straatfeesten van de Hoge Maat en Stegehuis. Direct na verhuizing ben ik actief betrokken bij de parochie Zenderen. Met voldoening kijk ik terug als voorganger in avondwakes en de daarbij behorende bezoeken bij de families om de viering voor te bereiden. Ook vanaf het begin werd ik betrokken bij de Woord- en Communievieringen. Ook als lector kon ik mijn bijdrage leveren in de wekelijkse vieringen. En fantastisch die carnavalsvieringen.
De VOX wekelijks rondbrengen, hulp bij het parochiesecretariaat, meedenken in het Liturgisch Beraad, het bijwonen ven de Karmel bijeenkomsten, namens de parochie was ik betrokken bij de Raad van Kerken Borne, Hertme en Zenderen. Ik zal de parochie en alle betrokken mensen zeker gaan missen.
Het gaat jullie allemaal goed en we wensen jullie het allerbeste toe in goede gezondheid.
Ons nieuwe adres, per 27 augustus 2021 is: Jeneverbes 73, 5345JB in Oss.

Bedankt en misschien tot ziens.
Jan en Elly Cuppen