Skip to main content
ALGEMEEN

Nomineer uw favoriet voor de Overijsselse vrijwilligersprijs 2017

Onze samenleving kan niet zonder vrijwilligers. Meer dan de helft van de inwoners in Overijssel verricht vrijwilligerswerk. Gezamenlijk zetten vrijwilligers zich in voor ongeveer anderhalf miljoen uur per week. Vrijwilligerswerk is daarmee onbetaalbaar en vaak ook onvervangbaar. Als blijk van waardering voor hun inzet, reikt de provincie Overijssel op vrijdag 30 juni a.s. voor de achttiende keer de Overijsselse Vrijwilligersprijs uit. Tot uiterlijk 22 mei kunnen alle inwoners van Overijssel hun eigen favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie aanmelden voor deze prijs.

Er kunnen mensen en organisaties uit Overijssel genomineerd worden die zich met hart en ziel als vrijwilliger(s) inzetten. Zij moeten een voorbeeld zijn voor anderen. Zij kunnen actief zijn voor jongeren, vrouwen, allochtonen of senioren, in de sport, de cultuur, de zorg, het milieu of het landschap, de kerk of de moskee, de buurt, de wijk, het dorp, noem maar op, het kan allemaal. Nomineren kan: www.ovp2017.nl

Een deskundige jury beoordeelt alle nominaties en kiest uiteindelijk de vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie van het jaar. Voor zowel de individuele vrijwilligers als de organisaties zijn er prijzen ter waarde van € 1000, € 650 en € 350 beschikbaar. Voor de winnaars van de publieksprijs ligt € 500 klaar.

De Overijsselse Vrijwilligersprijs wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.