Skip to main content

Sindron, huiskamer van Zenderen

Laatste nieuws

HuiskamerSindron

Ideeën?
Wij zijn heel blij met de reacties die we tot nu toe hebben gekregen, maar ideeën blijven welkom.
Samen willen we blijven kijken, hoe we van onze Huiskamer nog meer een plek voor de inwoners van Zenderen kunnen maken. Die plek willen we graag zijn voor alle leeftijden in het dorp. Dus ideeën voor verschillende leeftijden zijn welkom.
Deel dit met ons via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een briefje in de brievenbus.
We nemen graag contact met je op, om over jou idee te praten.

Workshop
Op 19 april en 14 mei is er een Workshop in Sindron,
Planten Thuis met als thema Thuis EHBO.
Zie hiervoor de informatie in de deze VOX.

Repair Café
Eerder inleveren: Er is een mogelijkheid om reparaties eerder in te leveren. Op de donderdag en vrijdag voorafgaand aan een Repair Café kan dit op Hoge Maat 7. Hiervoor wel een mail sturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. In de mail graag de dag en het tijdstip van brengen, naam en telefoonnummer.

Het volgende Repair Café is op 25 mei vanaf 10.00 uur tot 12.00.
Kom je iets laten repareren? We kunnen misschien niet alles repareren, maar we kunnen het wel proberen. Weg gooien kan altijd nog!
Er komen veel mensen met elektrische apparaten die ze laten nakijken bij het Repair Café, maar er kan veel meer gerepareerd worden.
Wil je iets laten repareren maar weet je niet zeker of het mogelijk is, neem dan vooraf even contact op met ons.
Aan de reparatie zelf zijn geen directe kosten verbonden. Er mag natuurlijk altijd iets in de eigen bijdrage pot worden gedaan, dit is niet verplicht!
Hetzelfde mailadres kun je ook gebruiken om aan te melden, dan kunnen we rekening houden met materiaal dat nodig is. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Huiskamer Sindron
Jeanine, Ronald en Gerjonne