Skip to main content

Goede Doelen Week

Collecteweek 2023

Goede doelen Logo

Volgende week wordt er in Zenderen alweer voor het tweede achtereenvolgende jaar voor 16 landelijke goede doelen tegelijkertijd gecollecteerd tijdens de Goede Doelen Week Zenderen. In 2022 zijn we gestart om één gezamenlijke collecte te houden voor al deze goede doelen. Voor ons fijn, zodat we niet meer 16  collectanten moeten zoeken. Voor u als inwoner van Zenderen zekers net zo prettig, u hoeft niet meer iedere week een collectant op te wachten.

Hoe werkt de Goede Doelen Week ook al weer? Tijdens de Goede Doelen Week Zenderen ontvangen alle adressen van Zenderen een envelop met daarin het invulformulier. Hierop zijn alle goede doelen opgenomen die voorheen deur-aan-deur collecteerden in Zenderen. Op dit invulformulier kunt u per goed doel aangeven welk bedrag u wilt doneren. Deze doet u weer in de bijgevoegde envelop en de collectant haalt deze formulieren op in de ophaalweek van 25 t/m 29 september. De Stichting Goede Doelen Week Zenderen verdeelt de opbrengst over de goede doelen volgens de door u aangegeven verdeling.

Hoe kunt u een donatie doen?

  • Per bankoverschrijving. U maakt zelf de donatie over aan Stichting Goede Doelen Week Zenderen, voordat de collectant het invulformulier ophaalt. Dit kan dit jaar ook met een QR-code.
  • Het is ook mogelijk om contant te doneren.

De Goede Doelen Week Zenderen heeft per 1 januari 2023 de status van algemeen nut beogende instelling (ANBI status). Dit is aantrekkelijk voor u als donateur, omdat giften aan een ANBI belastingvoordeel kunnen opleveren.

Heeft u nog vragen over de collecte, de verdeling van opbrengsten, ANBI status of andere zaken, neemt u dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 429 762 16

Namens de deelnemende goede doelen willen we u alvast heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Stichting Goede Doelen Week Zenderen