Skip to main content

Nieuws van Thomashuis Zenderen

NieuwsThomashuisNa 13 jaar in het Thomashuis en in Zenderen te hebben gewoond dragen wij, Willem en Herna, op 1 april 2024 de zorg en de sleutel over aan nieuwe zorgondernemers Niels en Marlies. We hebben in hun alle vertrouwen. De bewoners kunnen blijven wonen en het team blijft aan het werk. We hebben met veel plezier in Zenderen gewoond, gewandeld en gefietst. Leuke activiteiten in en met het dorp waren: midwinterhoornblazen, de carnavalsoptocht, kijken bij koor MIX enz. We werden door jullie gezien en gewaardeerd. Bedankt daarvoor.
Een hartelijke groet: Willem en Herna Jansen.

Vorig jaar lazen wij met veel plezier een artikel op Borne Boeit dat Herna en Willem met pensioen wilden. Na een pittige sollicitatieprocedure en leertraject bij De Drie Notenboomen mogen we officieel het stokje overnemen op 1 april 2024.
Als maatschappelijk betrokken gezin uit Borne met de nodige ervaring in het onderwijs en de zorg op zak, kijken wij ernaar uit om zorg te dragen voor de prachtige groep bewoners en samen te werken met het bruisende team. Het is een droom die uitkomt. We leren Zenderen en haar inwoners graag kennen en willen ons steentje bijdragen in dit mooie dorp.
Vriendelijke groet, Niels, Marlies, Boris en Sonja Leverink- Berteler