Skip to main content

Voor het eerst naar school!

Naar school

Heeft u een zoon of dochter die in het komende schooljaar (2024– 2025) 4 jaar wordt? Dan bent u vast al bezig om na te denken over een school die bij u en uw kind zal passen!
Om u de kans te geven om een kijkje te komen nemen op BS St. Stephanus te Zenderen, willen we u bij deze van harte uitnodigen.

Onder het genot van een kop koffie of thee worden de bijzonderheden van onze school aan u uitgelegd. Hierbij wordt algemene informatie gegeven en wordt wat meer verteld over de manier van werken. Natuurlijk kunt u ook al uw vragen stellen. Daarna wordt u rondgeleid door het gebouw, zodat u alvast een klein beetje van de sfeer op BS St. Stephanus kunt proeven. Op deze manier kunt u in ieder geval vanuit een goede basis uw mening over onze school bepalen.

Mocht u over willen gaan tot inschrijven, dan hebben we die heel graag binnen voor 1 april 2024, zodat we de leerlingenaantallen mee kunnen nemen in de organisatie voor het komende schooljaar. Een inschrijfformulier kunt u afhalen op school of downloaden van de site www.stephanuszenderen.nl.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak plannen? Dan horen we graag van u! We zijn altijd bereikbaar per mail en op werkdagen tussen 08.00 en 16.00 uur per telefoon.

We hopen u binnenkort te mogen begroeten.

Namens het team van BS St. Stephanus,Stephanusschool
Marieke Oude Middendorp, directeur
BS St. Stephanus
St. Stephanusstraat 3
7625 PH Zenderen
074 2662583
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.SKOT
Werkdagen: ma-di-wo-do